teisipäev, 26. aprill 2011

Järgne sellele, mida sa armastad... Ära hakka küsima, mida “nemad” väljaspool näha tahaksid. Küsi, mis sul seespool on. Ära järgne oma huvidele, mis muutuvad, vaid sellele, mis sa oled ja mida sa armastad, mis ei saa ega tohi muutuda.Georgie Anne Geyer, ajakirjanik.

Ülestõusmispühadel oli minu elu väga muljeterohke. Neljapäeval pidasime  Tauri sünnipäeva Väimela ujulas. Käisime Terjega ujumas. Oli mõnus. Tore oli jälle näha Valevit, Küllit ja Toomast ning muidugi Taurit ja Sanderit.
Suurel Reedel tuli Christel Tiina oma pesakonnaga vanematekoju külla. Kaasas oli ka prantsuse buldog George ja see tegelane muutus kohe kõigi lemmikuks. No liialdan väheke: Jossu lausa vihkas teda ja Artemon talus kutsikat väärikalt.Lisan siia kaks pilti Carolynist, Oliverist ja Georgest.




 Carolyn ja Oliver olid nunnud nagu alati ja Leino sai end loodetavasti välja puhata. Kodu oli selline mõnus segasumma suvila ning mina tegin kogu aeg süüa, vahel Christel Tiina aitas ka. Laupäeval läksime Piusa ürgoru turismitallu, et kala süüa, aga seal polnud veel hooaeg alanud.Jalutasime siis niisama seal, sest koht on väga kaunis. Koju jõudes tegime mõnusa grillpeo ja nautisime ilusat kevadist õhtut.
Pühapäeva hommikul otsisid lapsed lihavõttejänese jäetud üllatusi ja  Karl Carolyn ja Christel Tiina värvisid mune. Peale kohvi joomist läksime Aini ja Karli ning Lemre töötajate ja sõpradega Smiltelnesse rallikrossile. Minu üllatuseks sai Lätis vabalt maksta Eesti deebetkaardiga(teenustasu oli muidugi üüratu). Ilm oli imekaunis ja soe. Sain JÄLLE päikesepõletuse, nägin välja nagu öökull(päikeseprillid näkku põlenud). Smiltene krossirada on väga hästi tehtud, väga vaatajasõbralik, kõik on nagu peopesal näha.Grillisime raja ääres ja  nautisime rallikrossi, seltskonda ning elasime kaasa Eesti sõitjatele: Boloditsile, Janno Ligurile, Taavi Pindisele ning Andre Kurele. Kõige paremini läkski Liguril, kes sai lõpuks ka poodiumikoha, teise koha. Tagasi jõudes vajusime voodisse. Ja nii olidki seekordsed munapühad möödas. Kahju, et meie riigis ei ole püha ka teine ülestõusmispüha. Oleks saanud veel nii mõndagi huvitavat koos perega ette võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar