neljapäev, 26. mai 2011

Võidusõit on nagu seks — kõik mehed arvavad, et on selles head.(James Douglas Muir) "Jay" Leno, 1950- on ameerika koomik ja saatejuht

Eelmisel nädalavahetusel käisime Aini ja Karliga kahel rallikrossi üritusel. 21. 05 sõitsime Laitsesse vaatama Olerexi EV meistrivõistluse I etappi rallikrossis.
Hoidsime pöialt kolmele Võru mehele: Joosep Naruskile, Priit Rebasele ja Pait Reimanile. Eelsõidud olid väga huvitavad, oli ka puksimisi, muna tegemist ning isegi katus tuli finaalsõidus. Joosepil tuli võistlus katkestada, sest tehnika ütles üles. Sellest on väga kahju, alustas ta väga hästi. Ma ei teagi, mis see on, kas mehhaanikute lohakus, kuri saatus või veel miski muu, igatahes poisil ei vea. Loodame, et Missos 28. 05 sõit õnnestub. Priidul tuli sammuti viimases ajasõidus katkestada- tehniliste probleemide tõttu. Kõige edukam Võru mees oli aga Võru kuningas(nii ütles kommentaator), kes võitis oma klassi võistluse. Oli ka naljamehi, näiteks keegi Truu, kes jalutas rajal, öeldi, et saab mõned punktid?????. Mulle meeldis, et sellel võistlusel ei võitnud rahamehed(kallite autode omanikud) vaid sõitjad. Keegi vanadest võidusõitjatest(ei mäleta kahjuks kes)on öelnud, et sõitjal peab lisaks rahale  midagi ka kahe kõrva vahel olema. Ja nii ongi. Ei võida mitte rahakott, vaid kiirus, julgus ja osavus ning õige strateegia. Karl tegi lõbusõitu vana-autoga( 20. saj alguse autoga). Keda huvitab, lisan lingi tulemuste juurde.
Õhtul aga hakkasime sõitma Lätimaale, Bauska linna, kus Musa rallikompleksis  toimusid Euroopa meistrivõistlused autokrossis.
Kohale jõudsime hilja õhtul. Pidu käis leedukate ja eestlaste laagris. Oli väga pime, kui end magama seadsime. Hommikul oli karm äratus pool kaheksa. Koputas parklamees ja palus auto tee pealt eest ajada. Olime öösel parkinud läbisõidu teele. Unesegasena panime asjad kokku ja Ain liigutas auto teise kohta. Meil polnud latte ning seetõttu pidime minema neid hankima Bauskasse. Leidsimegi SEB automaadi ja saime oma latid. Tagasi sõites jäime ilma 2 latist(öösel oli parklasse sõit tasuta) parklasse sõites. No mõistus pole enda teha, kes keelas öösel need latid juba automaadist kaasa võtta.:D:D  Otsisime autole hea koha, sõime hommikust ning lehvitasime tuttavatele Võrust. Peagi läksime aga Musa kompleksi, sest tahtsime saada häid kohti tribüünil. Kohad saime priimad. Võistlus oli huvitasv ja põnev. Lisan siia mõned videod:

Ja artikli lingi, kust saab lugeda osavõtjate ja tulemuste kohta. Bauska EM

Koju hakkasime sõitma õhtul kell 19. Olime rahul, rõõmsad ja väljapuhanud.Ja meie Ainiga päikesekõrvetatud nagu vähid, näos olid öökulli prillid... :D:D Karl aga polnud üldse põlenud???Koju jõudes määrisime end hapukoorega( Christel, ma tean,et ei tohi), aga see ei aidanud.
 Kokku läbisime nädalavahetusega 1000 km, aga see polnud väsitav, sest meile meeldib väga rallikross.

Sellel nädalal oleme kohal Missos laupäeval, 28.05. Seal toimub EV rallikrossi meistrivõistluste II etapp.

Kel huvi tekkis, siis Misso rallikrossirajal näeme. Tulge kaasa elama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar